De Vereende verhuist

28 mei '24 - Dinsdag 28 mei zijn wij verhuisd naar de Bordewijklaan 2 in Den Haag. Naar het gebouw van het Verbond van Verzekeraars. Met deze verhuizing zetten wij de volgende stap in onze ambitie. Carola Wijkamp-Hermsen, directievoorzitter bij de Vereende, vertelt: “Door de verhuizing naar hetzelfde gebouw als het Verbond worden de lijnen korter en kan er makkelijker kennis en netwerk worden gedeeld. Dat past heel goed bij onze unieke rol om oplossingen te bieden voor bijzonderheden in onze branche en als vangnetverzekeraar.”

Welkom
Directeur bij het Verbond van Verzekeraars Geeke Feiter-van Heuvelen heet de Vereende welkom: ”We zijn blij dat we het gebouw gaan delen met de Vereende. Onze organisaties hebben een optimale strategische fit qua werkveld, bestuursleden en stakeholders en dat kunnen we uitstekend benutten met deze verhuizing. Ik heb het nieuwe kantoor natuurlijk gezien en vind het prachtig en ik wil de Vereende veel plezier wensen op de Bordewijklaan.”

Meer oplossingen
Wijkamp-Hermsen geeft aan dat de Vereende zich ook op andere vlakken hard ontwikkelt om de ambities waar te maken: “Met onze strategie voor de komende 4 jaar hebben we een duidelijke focus om nieuwe activiteiten in de verzekeringsbranche op te pakken, naast de bestaande oplossingen zoals voor terrorismeschade, verzekeren van nucleaire installaties, informatie verstrekken bij grensoverschrijdende verkeersongevallen en het helpen van slachtoffers van schade zonder dader (Waarborgfonds Motorverkeer). Dit doen we al jaren met onze kernwaarden Deskundig, Oplossingsgericht en Empathisch. Daar hebben we sinds vorig jaar de kernwaarde (sociaal) Duurzaam aan toegevoegd. ”

Duurzaam
Met de verhuizing zitten wij weer in een prachtig kantoor dat aan alle eisen voldoet op gebied van duurzaamheid. Bij de inrichting zijn de wensen van de medewerkers nadrukkelijk meegenomen. Er zijn minder werkplekken dan in het vorige kantoor, doordat er meer mensen thuiswerken. Bovendien is het kantoor met het openbaar vervoer heel goed bereikbaar, omdat het pal naast het treinstation Mariahoeve ligt. Hiermee zijn wij klaar voor de toekomst.

Uitnodiging
U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons nieuwe kantoor. Als u dat wilt, neem dan even contact op met uw contactpersoon. Dan kunnen we onze samenwerking bespreken en waar mogelijk verbeteren.